Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir mimarisı vardır.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

 Strüktürnın eş merdivenlerinin yangın ve başka evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişmiş olur.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda spesiyalist olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve mideeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme evinsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile müntesip kesif sorulan sorular ve cevapları:

Binaların yangından korunması ile ilişkin ele tuzakınan yasal prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği de ülke tuzakır.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Derece: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yeni veya müstamel binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere bakılırsa üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir gibi soruların tarafıtlarını merak ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından kesifı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme strüktürlara bakılırsa çok elan yavaş ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın Yangın Kapısı merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kaçış kucakin kullanılmasına izin verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak hoşgörülüliği, konutlarda 100 mm’den ve başka örgülarda 125 mm’ den az olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki nezdinde cidar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Report this wiki page